Mobiele surveillancedienst

Onze mobiele surveillancedienst is een opvallende en vertrouwde verschijning binnen de regio Rotterdam. Onze surveillanten zijn professionele en zeer ervaren beveiligers of hondengeleiders en zijn van onbesproken gedrag. Hiernaast zijn zij volledig gediplomeerd en aanvullend geschoold volgens de Dimarsec filosofie.

  Surveillance/Emergency Response voertuigen

De Dimarsec Prevention & Response surveillance/emergency response voertuigen zijn allen voorzien van verankerde en beveiligde sleutel- en datakluizen, communicatiemiddelen en track & trace apparatuur. Daarnaast zijn ook alle middelen en materialen aan boord om bij calamiteiten levensreddende handelingen te verrichten en schade beperkende maatregelen te kunnen treffen. Denk hierbij aan 9 liter vorstvrije schuimblussers, EHBO kit, AED, afzetmiddelen en reparatiematerialen, sloten en kettingen etc. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen.

  Preventieve Controleronden

Onze surveillancedienst controleert uw object conform de vooraf besproken instructies en protocollen op wisselende tijden en manieren. Hierdoor wordt het voor kwaadwillende uiterst lastig om een juiste planning te maken voor de uitvoering van hun plannen. Onze preventieve controleronden kunnen bestaan uit:

  • Observatieronden
  • Brandcontroleronden
  • Opening- en sluitronden
  • Begeleidingsronden (vrachtwagens, documentcheck etc.)
  • Hondenbewakingswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord

  Diensthonden

Ook onze diensthonden zijn volledig gecertificeerd, sociaal en toch taak bekwaam. Vervelende situaties en bijtincidenten behoren hiermee tot een zeldzaamheid terwijl de efficiency en de preventieve werking van een inzet met diensthonden intact blijft.

DPR pakwerk