DSS autos a4

Dimarsec is gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen met hoogopgeleide beveiligers voor objecten en projecten in de industriele-, maritieme en large construction sector in Nederland. Daarnaast zijn wij actief met mobiele surveillance met gebruikmaking van diensthonden in de regio Rijnmond.

Onze kernwaarden zijn ambitieus, betrouwbaar en competent. Dit vertaalt zich in een uitmuntend klant-, personeels- en bedrijfsbeleid.

Onze doelstelling is om klanten op een verantwoorde wijze maximaal te ontzorgen op het gebied van beveiliging, veiligheid en compliancy. Dit betekent dat Dimarsec zich tot het uiterste zal inspannen om u als klant in de gelegenheid te stellen zich te kunnen focussen op uw corebusiness. Wij bieden voor iedere klant een maatwerkoplossing.

Dimarsec is aangesloten bij de brancheverenging VEB. Daarnaast is Dimarsec VCA** gecertificeerd.

Rapportage
Dimarsec werkt met een realtime monitoring system waarmee u op ieder gewenst moment kunt inloggen en de status van uw object kunt bekijken. Van elke alarmmelding, opening/sluiting of preventie controleronde wordt een specifiek rapport gemaakt dat via de portal direct inzichtelijk is.

     

DSS politie in tunnel